Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu va organiza marţi, 12 decembrie 2017, Ziua Porţilor Deschise”, cu prilejul aniversării a 19 ani de activitate a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

În toţi aceşti ani de activitate, AJOFM Sibiu a implementat politici şi programe de ocupare a forţei de muncă, a furnizat servicii de prevenire a şomajului, a organizat servicii de formare profesională, a acordat servicii de informare, consiliere şi orientare profesională, a asigurat stabilirea, plata şi evidenţa drepturilor băneşti suportate din bugetul asigurărilor pentru şomaj, a acordat servicii de mediere a forţei de muncă în ţară şi străinătate, a organizat evenimente privind selecţia şi plasarea forţei de muncă, a subvenţionat locuri de muncă pentru categorii devaforizate de şomeri încadraţi în muncă, a implementat proiecte cu finanţare europeană legate de piaţa muncii şi modernizarea serviciului public de ocupare, a acordat stimulente financiare şomerilor care s-au încadrat în muncă şi a coordonat alte măsuri active în vederea creşterii gradului de ocupare din judeţul Sibiu.

Astfel, toate persoanele care doresc să cunoască  serviciile oferite de către AJOFM SIBIU, fie angajatori, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, elevi, studenţi, au posibilitatea să afle din interior modul în care îşi desfăşoară activitatea instituţia  noastră şi sunt aşteptate la sediul agenţiei din  str. Morilor nr. 51 A  în această zi a “porţilor deschise”.

Publică un comentariu

Comentariu