Sergiu Crișan, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Municipiului Mediaș și echipa Alianței prezintă primele zece obiective ale USR PLUS pentru medieșeni:

1️⃣ Transparență și performanță în administrația publică

Fără corupție la Primărie prin implementarea sistemului de management anti-mită. Performanță în administrația publică și atragerea de fonduri europene.

2️⃣ Sănătate

Spital performant cu servicii medicale și non-medicale la nivel european. Management performant și atragerea de profesioniști în sistemul medical local.

3️⃣ Servicii publice

Fără cozi la ghișeele Primăriei, într-un Mediaș conectat la tehnologie. Servicii publice de secol XXI pentru toți cetățenii.

4️⃣ Mediul de afaceri

Economie locală dinamică prin susținerea mediului de afaceri medieșean, suport pentru afaceri noi și cetățenii cu inițiativă. Mediaș, coordonatorul zonei de dezvoltare Târnava Mare.

5️⃣Locuri de agrement și petrecere a timpului liber

Un Mediaş al oportunităților multiple de recreere pentru cetățeni: Parcul Mierlelor, piste de biciclete, trasee de alergare și de drumeție, centre de recreere pentru vârstnici.

6️⃣Infrastructură rutieră

Fluidizarea traficului prin reconfigurarea infrastructurii rutiere: sensuri unice, sensuri giratorii, pasaje peste calea ferată, parcări publice, soluții de mobilitate alternativă.

7️⃣Siguranță publică

Un Mediaș sigur, ordine și lege garantată. Circuite de transport public destinate exclusiv școlarilor, eficiență în activitatea Poliției Locale, program de sterilizare gratuită a animalelor cu și fără stăpân.

8️⃣Educație

Condiții de igienă și siguranță, acces echitabil la educație, program de digitalizare, dotare și modernizare la standarde europene în instituțiile de învățământ locale.

 

9️⃣Cultură și Turism

Înființarea Centrului Cultural al Târnavei Mari și promovarea proiectului “Circuitul cetăților medievale” din zona de nord a județului. Mediaș, coordonatorul zonei turistice „Țara vinului”.

?Mediu

Campanii de conștientizare, control riguros al colectării selective a deșeurilor, efectuat de responsabilii de mediu din cadrul Primăriei. Identificarea unei soluții de finanțare și realizare a unei noi rampe ecologice de gunoi.

„Schimbarea în bine începe cu oameni, cu inițiative și cu implicare. Am decis să candidez pentru că îmi doresc ca Mediașului să devină un municipiu european din care tinerii să nu mai plece, în care se pune accentul pe dezvoltarea mediului de afaceri și atragerea investitorilor, astfel încât medieșenii să poată avea șansa la un loc de muncă decent și viitor sigur pentru familiile lor. La cei 39 de ani, am o experiență de peste 18 ani în domeniul privat. Am avut ocazia să coordonez multe proiecte importante atât în firme mici, cât și în companii de top din România. Ultimii 3 ani profesionali i-am petrecut în cadrul unei companii de renume din România fiind implicat în proiecte de eficiență menite să sprijine mediul de afaceri românesc și administrațiile publice locale prin reducerea costurilor energetice. Această perioadă m-a purtat în curțile multor societăți și în primării din România și m-a făcut să înțeleg nevoile și greutățile lor.  Îmi doresc entuziasm pentru noi și zâmbet european pe buzele medieșenilor. Îmi doresc un mediu european în care să îmi cresc copilul, îmi doresc siguranță din toate punctele de vedere, atât la muncă, cât și pe stradă, ori la școală sau în spitale. Asta este ceea ce îmi propun, pentru asta mă implic și candidez pentru Primăria Mediaș. Am toată convingerea că, cu sprijinul și împreună cu medieșenii și cu experiența și implicarea echipei USR PLUS, aceste dorințe vor deveni proiecte, iar proiectele vor deveni realizări.”, transmite Sergiu Crișan, candidatul Alianței USR PLUS pentru Primăria Meidaș.

Sergiu Crișan face echipă pentru Municipiul Mediaș împreună cu următorii candidați ai Alianței pentru funcțiile de consilieri locali:

? Ionuț Preda (inginer)

? Claudiu Mureșan (economist)

?Dorin Dordea (doctor geolog)

? Lucian Vintila (inginer)

? Aura Chiș (inginer)

? Gheorghe Bucluc (inginer Software)

? Lucian Hudea (inginer)

? Mircea Mihalache (manager proiect)

? Florin Tănase (economist)

? Andreea Koblos (farmacistă)

? Julien Ghindoc (inginer)

? Mirela Barbu (economist)

? Vasile Crișan (șef district linii)

? Cosmin Anghel (economist)

? Cătălin Popa (manager multinațională)

? Paul Bîrsan (antreprenor HORECA)

? Mihai Tănase (medic stomatolog)

? Dan Marcu (economist)

? Marius Săcădat

?Emilian Matei

?Tibor Kovacs (inginer)

Om cu om, vot cu vot, schimbăm împreună Municipiul Mediaș. Susțineți Alianța USR PLUS pe 27 septembrie.

Publică un comentariu

Comentariu