Ce treabă au câinii cu jocurile de noroc? Este o întrebare cât se poate de pertinentă dar dacă te gândeşti că acest minunat animal este cel mai bun prieten al omului atunci parcă lucrurile încep să se lege cumva.

De cele mai multe ori un câine îţi este alături la cele mai multe activităţi. În afară de faptul că îl scoţi în parc la plimbarea zilnică trebuie să îi găseşti o ocupaţie şi atunci când este lângă tine acasă.  La rândul lui un câine te poate învăţa câteva lucruri despre jocurile de noroc, mai ales dacă stăpânul este un fan al acestora. Curios să afli mai multe?

Loialitate

Nu este niciun secret ca un câine este expresia pură a loialităţii şi că din acest punct de vedere un asemenea animal îţi va fi loial până la moarte. Legătura această strânsă dintre animal şi persoana care are grijă de el este una cât se poate de puternică şi ţi asigură în final loialitatea necondiţionată a câinelui.

Şi ce legătură este între loialitatea câiniilor şi jocurile de noroc? Simplu, trebuie să fi la rândul tău loial unui joc din oferta impresionantă a unei platforme online cu această activitate. O să exemplificăm imediat!

Iei un bonus de rotiri fără depunere şi începi să îl rulezi la slotul indicat în lista de termeni şi condiţii. Dacă eşti fan păcănele nu este nici o problemă, o să îţi lărgeşti orizontul de expertiză şi probabil că o să cunoşti jocuri noi pe care altcumva nu le-ai fi abordat.

Dar dacă eşti amator de jocuri de masă în acest caz o să pierzi legătura cu jocul unde îţi pui în evidenţă abilităţile personale de joc. În acest caz concluzia este una singură, pentru ca să ai succes financiar trebuie să fi loial jocului de noroc unde abilităţile tale se manifestă la maxim, adică să îi fi loial precum un câine îţi este loial ţie.

Somn şi odihnă

Dacă ai un câine ştii că acest iubit patruped doarme mai tot timpul. Sunt câini care dorm chiar 20 de ore pe zi şi atunci când nu fac acest lucru aleg să se odihnească şi să se relaxeze. Este în firea lor să facă acest lucru? Probabil că da şi rămân fideli acestor obiceiuri.

Dar cu siguranţă că ştii şi ca un om nu face acest lucru, nu doarme şi nici nu se odihneşte prea mult. Sunt de vină fără dubiu realităţile zilnice pe care le traversează, cum ar fi sarcinile de la serviciu sau problemele casnice.

Dar va trebui să lucrezi la acest aspect mai ales dacă eşti jucător de cazino. Un om care doarme suficient şi care se odihneşte îşi îmbunătăţeşte performanţele corpului şi minţii şi prin urmare poate lua şi cele mai bune decizii la jocurile de noroc.

Poate că nu o să ai întotdeauna rezultatele financiare aşteptate dar în mod cert că vei avea parte de o experienţă de joc plăcută şi plină de distracţie. Şi în mod clar, vei sta departe de un flagel nimicitor care intră perfid în viaţa jucătorilor care nu se odihnesc suficient, dependenţa nocivă faţă de jocurile de noroc.

Entuziasm

Trăieşti cu siguranţă momentul de entuziasm al câinelui care te aşteaptă cu nerăbdare acasă. Încă de când deschizi uşa de la intrare câinele îţi iese în întâmpinare şi îţi arată în acest fel mulţumirea că eşti lângă el.

Este modul în care îţi dovedeşte că te iubeşte dar îţi spune şi că te vrea lângă el cât mai mult timp. Ei bine, ar fi cazul să iei entuziasmul cu care câinele tău te aşteaptă acasă şi să îl transpui în activitatea ta pe cazinoul preferat

Atunci când faci un lucru cu entuziasm rezultatele pozitive nu întârzie să apară, aşa că încearcă să identifici jocul de noroc care îţi produce această stare de spirit. Cu cât vei fi mai entuziasmat de jocul pe care îl practici cu atât mai mult timpul petrecut în compania acestuia va fi mai plăcut.

Iar dacă pe parcurs îi vei deveni şi loial nu ai cum să nu devii as în acel joc. Şi odată ce vei stăpâni un joc de noroc la perfecţie vei simţi de fiecare dată entuziasm când îl joci şi este sigur că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Rutina zilnică

Un câine nu are nevoie de ceas pentru a te anunţa că îi este foame sau că vrea să se plimbe afară în parc. El este obişnuit să mănânce la anumite ore şi de asemenea să se plimbe în anumite intervale orare.

Uiţi de această rutină a câinelui, acesta nu va întârzia să îţi aducă la cunoştinţă aceasta lacună. Şi ar fi bine ca şi oamenii să aibă aceste rutine pe care să le respecte cât de mult se poate, culcă-te la ore fixe, ia mesele regulat şi dacă este posibil fă şi puţină mişcare fizică.

Deşi par banale toate aceste rutine nu fac decât să îţi îmbunătăţească rezultatele la jocurile de noroc. Este nevoie de programare şi în momentul în care ai programezi toate aceste rutine şi jocurile de noroc se integrează perfect în programul tu.

Deci dacă îţi doreşti să devii mai bun la jocurile de noroc fi precum un câine şi stabileşte un program regulat pe care să îl şi respecţi. Şi nu uita că odihna şi relaxarea sunt importante pentru respectarea unui program zilnic aşa că acordă-le importanţa cuvenită şi bucură-te de ele de fiecare dată.

Nu complica lucrurile

Un câine are o conduită simplă de viaţă, doarme mult, mănâncă la ore fixe şi îşi arata ataşamentul pentru stăpân prin gesturi de afecţiune. Nimic complicat, totul la vedere şi uşor de observat de către toată lumea.

Este modelul pe care şi oamenii ar trebuie să îl copieze în viaţa lor. Nu crezi că de cele mai multe ori în loc să procedăm simplu alegem să complicăm întotdeauna lucrurile pierzând în acest fel timp şi energie cu lucruri de-a dreptul banale?

Un câine are o viaţă simplă dar ai observat că această viaţă le aduce fericire? Totul se datorează simplităţii cu care aceste animale înţeleg să trăiască aşa că imită-le obiceiurile şi nu mai complica în nici un caz lucrurile.

Încearcă să le simplifici pe cât posibil atât în viaţa personală cât şi ca jucător de cazino. Tratează un joc exact aşa cum e, nu te complica în nu ştiu ce strategii stufoase şi vei vedea că lucrurile se vor schimba major şi îţi vor aduce echilibrul şi liniştea de care ai nevoie.

Concluzie

Dacă reuşeşti să pui în jocurile de noroc calităţile câinilor este sigur că vei deveni un jucător mai bun. Fi deci loial, relaxează-te, odihneşte-te şi fă-ţi un program fix pe care să îl acorzi jocurilor de noroc. Fă lucrurile cât mai simplu cu putinţă şi te asigurăm că experienţa ta de jucător nu are cum să fie decât una benefică pentru tine! Nu uita sa joci responsabil!

 

 

 

 

 

Publică un comentariu

Comentariu