O pensionară din Mediaș le-a dat miercuri unor escroci fix 11.600 de euro. Infractorii i-au i-au spus că au nevoie de bani pentru o operație urgentă a unui copil accidenta de fiica ei cu mașina. Firește că nici accidentul, nici copilul și nici operația nu erau reale.

În data de 18 aprilie, o medieșeancă a reclamat Poliției Municipiului Mediaș faptul că a fost înșelată cu suma de 11.600 de euro. Femeia, în vârstă de 68 de ani, a relatat polițiștilor că, în data de 18 aprilie, în intervalul orar 14,15 – 15,30, în timp ce se afla la domiciliu, a purtat discuții telefonice cu un bărbat necunoscut care s-a dat drept avocat și cu o femeie necunoscută care, plângând, a pretins că este fiica victimei, relatându-i că ”fiica” a produs un accident rutier în urma căruia un copil a fost rănit grav și necesită intervenții medicale costisitoare.
Cei doi au determinat-o pe medieșeancă să le dea suma de  11.600 de euro. Medieșeanca s-a prins de înșelăciune peste două ore și disperată a chemat Poliția. care, au deschis un dosar de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune și desfășoară activități în vederea identificării și prinderii autorilor. foto: arhivă

Sursa

Publică un comentariu

Comentariu