Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că discuţiile avute în ultima perioadă cu membri ai Guvernului au vizat pregătirea proiectelor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, arătând că aceste proiecte vor viza în principal spitalele, şcolile, mediul şi locurile de muncă, informează AGERPRES.
„Până în aprilie vom avea un Plan Naţional coerent, care va fi depus la Comisia Europeană şi, imediat după ce se primesc toate aprobările necesare, vom începe implementarea în spitale, în şcoli, în locuri de muncă şi pentru mediu. Vom avea în cadrul acestui plan şi multe alte zone care sunt extrem de importante pentru români”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.
Şeful statului a avut miercuri două şedinţe de lucru cu premierul Florin Cîţu şi cu mai mulţi membri ai Guvernului. La prima reuniune au participat şi viceprim-ministrul Dan Barna şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, iar la cea de a doua – ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, şi ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui.

Publică un comentariu

Comentariu