Imagini dramatice surprinse în Kiev, odată cu declanşarea sirenelor. În timp ce cei mai mulţi dintre locuitorii capitalei încearcă să iasă din oraş, unii au recurs la rugăciune.

Mai mulţi ucraineni au fost surprinşi îngenunchind în Kiev şi rugându-se pentru pace. Deşi afară este frig, oamenii nu au ezitat să spere că doar divinitatea îi mai poate ajuta. Imaginea de un dramatism uriaş a făcut înconjurul internetului, dar şi a televiziunilor internaţionale, CNN fiind printre primele care au dat momentul, relatează Observatornews.

Oamenii părăsesc capitala Ucrainei în coloane de maşini

Pe de altă parte, cei mai mulţi dintre locuitorii Kievului au ales să părăsească oraşul în aceste momente dramatice aflate sub ameninţarea Rusiei. Pe reţelele sociale au apărut imagini cu străzile extrem de aglomerate, în timp ce locuitorii încearcă să părăsească oraşul. Coloane de maşini au fost surprinse la ieşirea din capitala Ucrainei.

Odată cu declanşarea sirenelor, poliţiştii au îndemnat oamenii să nu stea pe străzi şi să caute adăpost.

VIDEO A început războiul – Rusia a invadat Ucraina pe trei fronturi (UPDATE LIVE)

Reamintim, Vladimit Putin a anunţat în această dimineaţă acțiuni militare în regiunea separatistă Donbas, îndemnând forțele ucrainene să depună armele și să plece acasă, potrivit agențiilor de presă de stat RIA-Novosti și TASS, citate de CNN. Președintele rus a avertizat că toată responsabilitatea pentru orice potențială vărsare de sânge va reveni conștiinței guvernului ucrainean și a spus că este încrezător că militarii ruși își vor îndeplini datoria.

Publică un comentariu

Comentariu