Ora de Mediaș
Știri în direct

A început Târgul ”Produs de Cluj” la Mediaș. Programul primei zile

Trei zile de sărbătoare în municipiului Mediaș. Târgul Produs de Cluj a ajuns în orașul nostru.

Evenimentul se desfășoara în perioada 17 – 19 mai, în Piața Corneliu Coposu din muncipiul Mediaș.

În cadrul acestui eveniment de la Mediaş vor fi prezenți artizani și mici fermieri care vor oferi vizitatorilor ocazia de a achiziționa costume populare, bijuterii, ceramică obiecte sculptate în lemn, lavandă, ulei presat la rece, miere de albine, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, gemuri, sucuri și ceaiuri naturale, lactate și vinuri.

Toate produsele de pe standuri sunt rodul muncii micilor întreprinzători locali, oameni care contribuie la perpetuarea tradiției și a culturii autentice. Pentru a completa atmosfera de eveniment dedicat promovării specificității locale, zilnic vor avea loc spectacole folclorice susținute de artiști consacrați, dar și de tineri pe care Consiliul Județean și Asociația Produs de Cluj îi ajută să se dezvolte și să evolueze. Programul este următorul:

Vineri 17 mai 2019, orele 18:00 – 22:00:
Spectacol folcloric susținut de Ansamblul folcloric „Cununa Apusenilor din Gilău” cu interpreții: Zina Doboș, Alina Ploae, Marcel Avram, Alexandru Potra, Ioana Breda Morar, Raul Oltean, Ana Ilca Mureșan, Valeria și Traian Ilea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet