foto: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident produs între localitățile Bazna și Blăjel.

Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism condus pe DJ 142B a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac. Imediat după coliziune, autoturismul a luat foc și a ars în totalitate. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bazna și cei 3 pasageri, doi bărbați și o femeie, au fost transportați la spital conștienți.

În continuare, se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și o autospecială de stingere, alături de 2 ambulanțe SAJ Mediaș pentru stingerea unui incendiu izbucnit în urma unui eveniment rutier și acordarea de asistență medicală persoanelor implicate.

La fața locului s-au identificat patru persoane implicate ieșite din autoturism care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajul SMURD a transportat la CPU Mediaș două persoane de sex masculin, conștiente și politraumatizate iar alte 2 persoane au fost transportate la spital de ambulanțele SAJ.

Echipajul de pompieri a intervenit prompt pentru stingerea incendiului care se manifesta generalizat la întreg autoturismul.

Publică un comentariu

Comentariu