Un echipaj de descarcerare și alte două ambulante SMURD au intervenit vineri seară la Șeica Mare pentru acordarea îngrijirii medicale unui bărbat care și-a prins mâna la un utilaj agricol.

Bărbatul de 40 de ani a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, conștient cu traumatism degete membru superior stâng prin zdrobire la un utilaj agricol, transmite ISU Sibiu.

”În data de 23.10.2020, în jurul orei 22:30, Secția de pompieri Mediaș a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD în localitatea Șeica Mică unde un bărbat a suferit un traumatism membru superior prin prinderea mâinii la un utilaj agricol (utilaj tocat cereale) în timp ce desfășura activități în propria gospodărie.” spun reprezentanții ISU Sibiu.

La fața locului s-a intervenit pentru deblocarea mâinii din utilaj și s-au acordat îngrijiri medicale bărbatului de aproximativ 40 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient cu traumatism degete membru superior stâng prin zdrobire la un utilaj agricol.

Publică un comentariu

Comentariu