Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs la intersecția străzilor Bâlea cu Nicolae Titulescu, din Sibiu.

”Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bâlea spre strada Constituției, pe banda 2, un sibian în vârstă de 84 de ani, a virat la stânga, spre strada N. Titulescu, a acroșat un autoturism condus pe banda 2 a sensului opus, a intrat în coliziune apoi cu o motocicletă condusă pe banda 1 a sensului opus, iar în urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism condus pe banda 2 a sensului V Aaron – Constituției.” transmite IPJ Sibiu.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, un sibian în vârstă de 16 ani, care a fost transportat la spital conștient.

”Conducătorul motocicletei ,tânăr de 16 ani a suferit traumatism de umăr,membre superioare și mai multe contuzii.Echipajul SAJ, i-a acordat asistenta medicala și a transportat baiatul la CPU Luther” transmite SAJ Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu