foto Suporteri Gaz Metan Mediaș (facebook)

ACS Mediaș a jucat pe stadionul ”Municipal”, deși taxa de închiriere este destul de mare. Clubul este în discuții avansate pentru preluarea stadionului, iar o decizie ar putea fi luată în zilele următoare. Până atunci, formația pregătită de Mihai Ianc, va juca pe terenul ”8 Mai”.

ACS Mediaș în discuții pentru preluarea stadionului ”Municipal”

”Bugetul, este probabil cel mai mic din seria în care activăm. Ne-am creat niște cheltuieli pe baza unor promisiuni pe care le-am avut și care sperăm să fie respectate. Avem un oraș care era și este cunoscut în țară, în mare măsură prin fotbal. Cred că este principala activitate socială din ultimii ani. Sper că acest fenomen să fie susținut și cu siguranță vor apărea și rezultatele. Îmi doresc să jucăm toate meciurile pe ”Municipal”, însă tariful perceput de compania care îl administrează este unul pe care noi nu ni-l permitem. Suntem în discuții avansate pentru preluarea stadionului și zilele acestea vom afla cu exactitate un răspuns în acest sens”

”Meciul cu Mureșul va fi extrem de dificil”

”Meciul cu Mureșul este unul extrem de dificil. Au în componența locului jucători cu nume, jucători care au evoluat la eșaloanele superioare, care pot oricând să decidă un meci. Abordăm cu încredere partida și sperăm la un rezultat favorabil nouă. Nu avem probleme de lot înaintea jocului cu ACS Tg. Mureş 1898 – MSE 1898

Președintele ACS Mediaș după prima victorie din Liga 3 – ”Formăm o echipă tânără. Suporterii trebuie să fie răbdători”

Publică un comentariu

Comentariu