Sâmbătă, 19 septembrie 2023, pe stadionul ”Municipal” din Mediaș, se va disputa un meci important pentru ACS Mediaș, care va primi vizita formației ACS Târgu-Mureș, într-un meci din etapa a 4-a a Ligii a III-a, Seria 9.

În etapa trecută, alb-negrii s-au impus la limită, scor 1-0, la Mediaș cu ACS Avântul Reghin, formație ce ocupă ultima poziție din clasament. La finalul meciului, președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean, a declarat că antrenorul, Mihai Ianc, este nou și că a avut puțin timp la dispoziție să pregătească ideile de joc.

”A venit prima victorie, după cursul jocului o victorie normală cu Avântul Reghin. Încercăm să omogenizăm echipa din mers, au venit mulți jucători noi, de asemenea noul antrenor a avut puțin timp la dispoziție pentru a-și expune tactica și ideile de joc. Suntem o echipă foarte tânără cu o medie de vârstă de 20 de ani și suporterii trebuie să fie răbdători.

Stadionul, aproape gol etapa trecută

”La primul meci am avut o asistență de 1.500 – 2.000 de suporteri. La al doilea meci disputat pe teren propriu aproximativ 1.000. Crec că suntem singura echipă de Liga 3 cu cea mai mare asistență. Echipa Gaz Metan nu avea o asemenea asistență la meciurile de Liga 1. Cred că spectatorii, și în special media ar trebuie să înțeleagă că acest proiect a fost creeat pentru copiii din acest oraș care au rămas după desființarea vechiului club. Avem 400 de copii cărora le oferim zilnic condiții de antrenamente foarte bune.

Suntem printre singurele cluburi din țară private, care nu percep niciun fel de taxă la nici o categorie de vârstă.Clubul are un an de la înființare, în acest an am reușit să promovăm în Liga 3 și să ieșim campioni județeni cu încă 3 grupe de juniori. De asemenea cu categoria de vârstă U19 am ieșit vicecampioni pe faza regională.” a adăugat Ionuț Buzean.

Publică un comentariu

Comentariu