foto Asociația Club Sportiv Mediaș

Noua echipă de fotbal a municipiului Mediaș a început cu dreptul în Liga a patra. ACS a bătut-o fără niciun fel de emoție pe AFC Agnita, scor 18 – 2.

Lotul pregătit de Dumitru Solomon, antrenorul celor de la ACS Mediaș este format în mare parte de juniori și seniori cu experiență, care au activat la Gaz Metan Mediaș până la falimentarea clubului.

Marcatorii golurilor din prima rundă din Liga a patra sunt: Pajco(5 goluri), Noian(4 goluri), Bîrsan(3 goluri), Țili( 2 goluri), Socaci(1 gol), Zomant(1 gol), Țala(1 gol) și Toth(1 gol).

Înaintea confruntării cu Păltiniș Rășinari, ACS Mediaș ocupă prima poziție în clasamentul Ligii a patra, iar echipa din Rășinari se află pe locul 5. Etapa trecută, formația sibiană a terminat la egalitate scor 5-5, în deplasarea de la Miercurea Sibiului.

Contactat de Ora de Mediaș, Ionuț Buzean președintele Asociației Club Sportiv Mediaș a declarat faptul că lotul de la Rășinari are experiență, iar jocul  lor se bazează pe faxe fixe.

”Rășinariul este o echipă bună a campionatului județean, care au un grup bine sudat. O echipă cu experiență formată din jucători cu vârsta de peste 30 de ani. Jocul lor se bazeaă pe faze fixe, având în vedere că sunt o echipă cu talie. Terenul de la Rășinari îi favorizează fiind unul mic și îngust.” a declarat Ionuț Buzean.

În căutarea unei noi victorii

”Sunt convins că băieții noștri vor aborda cu maximă seriozitate acest meci și ne vom întoarce la Mediaș cu toate cele 3 puncte. Avem un lot cu un potențial foarte bun. Din punctul meu de vedere avem valoare de primele locuri ale Ligii a treia.” a mărturisit Buzean.

Ne antrenăm zilnic

”Ne antrenăm zilnic, iar majoritatea echipelor se întâlnesc doar la meciuri. Pe lângăacest asecpt vorbim și despre o clară diferență de valoare. Avem în loc jucători cu multe meciuri la nivel de prima ligă. Va fi un campionat greu, dar finalul acestuia sper să ne găsească pe primul loc” a mai adăugat Ionuț Buzean pentru Ora de Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu