Un tânăr de 29 de ani, din localitatea Mârșa a fost surprins de aparatul radar cu 94 km/h în localitate. În urma verificărilor, lucrătorii de la circulație au constatat faptul că sibianul nu are permis de conducere.

”La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 12,00, în localitatea Mârșa, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Avrig au depistat un șofer în timp ce conducea un autoturism pe strada Uzinei cu viteza de 94 km/h și fără a purta centura de siguranță.

În urma verificărilor efectuate după oprirea autoturismului, s-a constatat că la volan se află un localnic în vârstă de 29 de ani, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.” precizează IPJ Sibiu.

Pentru încălcarea regimului legal de viteză și neportul centurii de siguranță, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare 1.305 lei și aplicarea a 8 puncte de penalizare.

Totodată, pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, cercetările continuând sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.  

Publică un comentariu

Comentariu