FOTO Asociația Club Sportiv Mediaș / Facebook

CSM Mediaș joacă sâmbătă, 18 martie 2023, de la ora 11:00, pe stadionul ”Sparta” împotriva celor de la ACS Păltiniș Rășinari, partidă ce constă pentru etapa cu numărul 15 din Liga a IV-a.

Etapa trecută, alb-negrii s-au impus fără emoții în deplasarea de la Agnita, scor 0 la 9. Formația pregătită de Doru Dudiță și Dumitru Solomon are maximum de puncte în Liga a IV-a, cu 14 victorii din 14 disputate.

De cealaltă parte, ACS Păltiniș Rășinari vine la Mediaș după o înfrângere, scor 1-2 pe teren propriu cu ACS Unirea Miecurea Sibiului. Formația pregătită de Nastase Dragoș ocupă locul 4 în clasamentul Ligii a IV-a cu 24 de puncte, având în palmares 7 victorii, 3 rezultate de egalitate și 4 jocuri pierdute.

Returul o să fie mai complicat

”Returul o să fie mai complicat. Echipele ne cunosc, nu o să mai iasă la joc, iar dacă nu reusești să dai golul, meciul ți-l faci mai greu. Terenurile sunt destul de rele și pe noi ne dezavantajează. Este mai greu de construit și de atacat, decât să te aperi pe un teren prost. Pentru partida cu ACS Rășinari avem un lot aproape valid” a declarat Dodu Dudiță pentru Ora de Mediaș

Publică un comentariu

Comentariu