Un tânră de 23 de ani, din Silminc a fost reținut de poliție după ce a condus un scuter fără permis de conducere și neînmatriculat.

”La data de 15 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Slimnic, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducere fără permis.

În fapt, la data de 05 martie a.c., în jurul 21,30, în timp ce se afla pe strada După Cetate din localitatea de domiciliu, tânărul ar fi sustras un moped parcat în fața unui imobil și l-ar fi condus pe mai multe străzi din aceeași localitate, după care l-ar fi abandonat.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii persoanei pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu