ACS Mediaș obține al doilea succes din Liga 3, după 2 – 1 cu ACS Târgu-Mureș

Formația de pe malul Târnavei Mari, ACS Mediaș are cel mai probabil cea mai bună statistică privind meciurile de acasă. Sâmbătă, la partida du ACS Târgu-Mureș, stadionul ”8 Mai” a fost plin, iar medieșenii s-au înghesuit să vadă partida cu Mureș.

Tribuna stadionului 8 Mai are o capacitate de 450 de locuri, iar la partida cu Târgu Mureș, ACS Mediaș a vândut 600 de bilete. Oamenii prezenți la meci s-au cocoțat pe garduri pentru a vedea meciul din etapa cu numărul 4 din Liga 3.

Președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean, a făcut o declarație prin care a solicitat sprijinul factorilor principali din oraș pentru ca echipa să poată juca pe stadionul Gaz Metan. Buzean a amintit că clubul a venit în sprijinul comunității după dispariția Gazului și a oferit copiilor șansa de a avea un viitor în fotbal. De asemenea, a menționat că ACS Mediaș are cel mai bun centru de copii din judet, cu peste 400 de membri.

În declarația sa, Ionuț Buzean a subliniat importanța echipei ACS Mediaș pentru comunitatea din Mediaș. Clubul a fost înființat în 2022, după dispariția echipei Gaz Metan, și a reușit să promoveze în Liga 3 în doar un sezon. Buzean a menționat că echipa oferă copiilor din Mediaș șansa de a avea un viitor în fotbal, iar centrul de copii al clubului are peste 400 de membri.

Președintele ACS Mediaș a solicitat sprijinul factorilor principali din oraș pentru ca echipa să poată juca pe stadionul Gaz Metan. Buzean a menționat că clubul a avut multe discuții cu cei de la Transgaz, care deține stadionul, și speră să se ajungă la o înțelegere.

Declarația lui Ionuț Buzean este un semnal de alarmă pentru factorii principali din Mediaș. ACS Mediaș este o echipă importantă pentru comunitate, iar clubul are nevoie de sprijin pentru a putea continua să se dezvolte.

Publică un comentariu

Comentariu