Fanii sporturilor cu motor sunt invitați la prima ediție a competiției Rally Raid Baja Adrenaline la Bazna în județul Sibiu.

Întrecerea va avea loc în perioada 19-20 iunie 2021 în județul Sibiu, la Bazna, pe un traseu compus din secțiuni care nu sunt destinate circulației publice, și este inclus drept Cupă în calendarul oficial al FRAS.

Spectacolul este garantat. Zonele pitorești tipice Podișului Târnavelor, o regiune cu o altitudine medie de 320 metri, cu pășuni, drumuri forestiere, văi și pante dulci, sunt ingrediente care au permis creionarea unui traseu extrem de spectaculos pentru Baja Adrenaline – Bazna 2021. Iar organizatorul, Asociația Club Sportiv Adrenaline Motorsport, are deja la activ, în vara anului trecut, o altă întrecere-debut, Baja Adrenaline Borsec, care s-a dovedit un succes, lucru probat de faptul că anul acesta a făcut saltul în calendarul Campionatului Național de Rally Raid. ”Am mers pe aceeași idee și am găsit o altă zonă ofertantă din punct de vedere sportiv. Ca și la Bazna, și oamenii de aici ne-au primit cu brațele deschise, și sunt convins că acest proiect are atuurile de a deveni o constantă în peisajul sporturilor cu motor”, spune Mihai Chipăruș, președintele ACS Adrenaline Motorsport.

Pot participa la întrecere vehicule din grupele T1, T2, T3 si TH si PROMO/ADVENTURE așa cum sunt ele definite in Regulamentul Cadru al Campionatului Național de Rally Raid 2020 al F.R.A.S.

Baja Adrenaline – Bazna 2021 are o lungime totală de 235,18 km, dintre care 204,38 km în cele 3 probe selective. Concurenții vor avea de parcurs 98 de km unici de sectoare selective și 30,8 de etape de legătură.

Organizatorii au luat măsuri de siguranță pentru prevenirea infectării și transmiterii COVID-19. Toate detaliile pre-competiție sunt deja puse la dispoziția participanților. Iar la fața locului, totul a fost pus la punct pentru a ca, din punct de vedere sanitar, să fie garantată un grad maxim de siguranță.

Publică un comentariu

Comentariu