Ora de Mediaș
Știri în direct

Alternativa cea mai eficientă pentru încălzirea locuinței – Soba tip șemineu este alegerea perfectă

În ultima perioadă foarte mulți oameni caută o alternativă la clasicele centrale pe gaz. Sobele tip șemineu sunt cu siguranță una dintre soluțiile cele mai potrivite. Am apelat la specialiștii de la pefoc.ro ca să ne explice de ce soba tip șemineu are o eficiennță mult mai bună pentru încălzirea locuinței.

Dacă îți dorești o sobă tip șemineu și ești încă în dubi să o achiziționezi, îți oferim câteva motive pentru care această investiție se dovedește a fi una de bun augur. Am apelat la specialiștii de la pefoc.ro, ca să ne explice avantajele oferite de o sobă tip șemineu.’’Dezvoltarea unei puteri calorice mari, amplasarea acestora în orice spațiu, variante ieftine sau trainice, cât și aspectul deosebit reprezinta punctele forte pentru care clienții optează pentru aceasta gama de sobe. O soba tip șemineu sau tip centrala adaugă un plus de căldură și un plus de unicitate locuinței. De asemenea au o durată mare de viață’’, ne-au explicat cei de la pefoc.ro.
Prețurile pentru o sobă șemineu pe lemne, pornesc de la 690 și diferă în funcție de nevoile și necesitățile fiecăruia dintre cei care aleg o astfel de alternativă pentru încălzirea locuinței.Pentru o ofertă completă de sobe tip șemineu sau șemineu de apartament accesați www.pefoc.ro.
Cei de aici, datorită greutății corespunzătoare și a tehnologiei avansate de fabricație, oferă o garanție de 5 ani pentru toată gama de sobe pe lemne.

„Unul dintre cele mai mari avantaje privind montarea unei sobe pe lemne este timpul redus acordat acesteia și simplitatea manoperei, clientul putându-se bucura de funcționalitatea sobei chiar în aceeași zi!”, mai spun reprezentanții pefoc.ro.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet