Ora de Mediaș
Știri în direct

Aproape 5500 de deținuți au votat la alegerile parlamentare

Un număr de 5.434 de persoane private de libertate şi-au exercitat, duminică, dreptul de vot, informează Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).
„Unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral”, precizează duminică ANP.
Conform sursei citate, numărul deţinuţilor cu drept de vot care şi-au exprimat în scris intenţia de a vota la alegerile parlamentare este de 5.648, iar cel al persoanelor private de libertate custodiate se ridică la 21.638.
ANP menţionează că activităţile specifice s-au derulat cu respectarea măsurilor de protecţie impuse în actualul context epidemiologic.
„Persoanele implicate în procesul de vot (reprezentanţi ai secţiilor de votare, poliţişti de penitenciare, persoane private de libertate) au fost supuse triajului epidemiologic, au purtat echipamentul de protecţie respiratorie şi au urmat indicaţiile de distanţare în interacţiune”, menţionează ANP, relatează AGERPRES

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet