Ca urmare a creșterii foarte mari a numărului de infectări cu SARS CoV2 în municipiul Sibiu, orașul reședință de județ a intrat de astăzi în carantină zonală alături de Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu. Ca urmare accesul în aceste localități va fi drastic limitat și controlat de către organele Poliției Rutiere.
Urmare a intrării Municipiului Sibiu în stare de carantină zonală, autoritățile au decis limitarea accesului către municipiul reședință de județ dinspre Autostrada A1. Astfel, de duminică după amiază, accesul șoferilor dinspre și spre Autostrada A1, pe bretelele care o leagă de strada Henri Coandă din Sibiu este interzis. Măsura a fost luată în contextul carantinei care va fi în vigoare în Sibiu în următoarele două săptămâni.
Restricția a intrat în vigoare duminică la ora 18, au declarat reprezentanții IPJ Sibiu. Restricția a fost instituită în preambulul aplicării măsurilor de restricționare a traficului ca urmare a intrării Municipiului Sibiu în carantină și se va menține pe toată durata aplicării carantinei. Lucrătorii de la CNAIR au marcat și au semnalizat corespunzător zona în cauză.
Accesul spre și dinspre autostrada A1 în zona Sibiului, rămâne deschis în punctele situate în zona Mohu (DN1), strada Ștefan cel Mare (ieșirea spre Agnita), Calea Șurii Mari (Ieșirea spre Mediaș), precum și DN 7H (spre zona Industrială Vest și Aeroport).
Șoferii care nu trebuie să intre în Sibiu vor aborda traseele:
Intrare de pe DN1 (Mohu) – ieșire Aeroport sau continuare pe A1
Intrare Aeroport / A1 ieșțire DN1 (Mohu)

Publică un comentariu

Comentariu