Marți, 9 iulie 2024, se împlinesc 7 ani de la tragedia de pe stadionul „Gaz Metan”, unde Ioan Aloman, fostul jucător și organizator de competiții al clubului alb-negru, a suferit un infarct înaintea unui meci demonstrativ, după prezentarea lotului din acea perioadă.

Oficialii clubului Gaz Metan Mediaș au organizat un meci demonstrativ între fostele glorii ale clubului și o echipă de juniori, eveniment ce urma să aibă loc imediat după prezentarea lotului pentru viitoarea stagiune. Ioan Aloman, în vârstă de 60 de ani, trebuia să facă parte din echipa de Old Boys.

CITEȘTE ȘI:  11 aprilie 2018, ziua în care Ioan Aloman ar fi împlinit 61 de ani

Cu puțin timp înainte de începerea festivității, Aloman s-a prăbușit pe pista stadionului, stârnind panică printre cei prezenți. Medicii prezenți la stadion au intervenit rapid și au reușit să-i readucă pulsul, după care a fost transportat de urgență la spital. Din păcate, Ioan Aloman a decedat la câteva ore după, la spitalul din Târgu Mureș, unde fusese transportat.

Ioan Aloman a fost o figură importantă în cadrul clubului Gaz Metan Mediaș, atât ca fost jucător, cât și ca organizator de competiții. Tragedia sa lasă un gol imens în inimile colegilor, fanilor și tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publică un comentariu

Comentariu