Anul 2022 a adus numeroase performanțe sportive pentru Alexandra Hudea. Pe lângă titluri naționale la cros la diverse probe, atleta medieșeană a obținut rezultate deosebite și la competiții internaționale, de la Cupa Europei la Cros din Portugalia până la Campionatul Balcanic din Muntenegru.
Alexandra a fost convocată in lotul național de cadeți ai României și a participat in premieră in vara acestui an la Campionatul European de Atletism de la Ierusalim. Rezultatele sportivei din Mediaș au fost apreciate la scena deschisă in Gala Tineretului și Sportului Sibian, unde Alexandra a primit titlul de cea mai bună sportivă a anului 2022 in domeniul sporturilor olimpice.
Pentru sportiva din Mediaș anul 2022 nu se putea incheia decât tot intr-o competiție de cros. Astfel, duminică 25 decembrie, când cei mai mulți dintre noi ne bucuram de sărbătoarea nașterii Domnului, Alexandra Hudea a luat startul in Turcia la proba de 5000 de metri intitulată Koniaalty Short Race. Sportiva medieșeană a demonstrat că proba de 5000 de metri este una din probele ei favorite și a câștigat această competiție.

Publică un comentariu

Comentariu