Marți dimineață, la ieșirea din Sibiu spre Daia a avut loc un accident de circulație, unde au fost rănite cinci persoane.

”ISU Sibiu intervine de urgență pe DJ 106 în apropiere de localitatea Daia, la un accident rutier cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială de transport victime multiple. SAJ asigură asistența medicală cu trei echipaje dintre care unul cu medic.

Din primele informații sunt implicate în accident două autoturisme și 5 persoane. Intervenția este în desfășurare. Revenim cu informații” transmite purtătorul de cuvânt al ISU, Andreea Ștefan.

Actualizare 12:00

Echipajele SAJ și ISU sosite la fata locului au asistat în număr de 6 victime. După ce echipajul de descarcerare a extras un bărbat de aproximativ 50 de ani ,echipajul SAJ a început manevrele de resuscitare, el fiind în Stop Cardio-respirator.

Din păcate barbatul a fost declarat decedat la UPU Sibiu,el neraspunzand manevrelor de resuscitare. Au mai fost transportate 2 persoane la UPU ,o femeie de 43 de ani și un bărbat de 73 de ani,ei suferind politraumatisme multiple prin accident rutier. Trei persoane au refuzat transportul la spital, a declarat Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu