[ad_1]

Finalul de săptămână le-a dat de furcă polițiștilor de la rutieră, și asta pentru că au avut de întocmit multe dosare penale pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Dintre toți șoferii prinși, unul s-a remarcat. Etilotestul a arătat 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul are 55 de ani și este din Mediaș. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 02,15, pe DN 14 B, în afara localității Șeica Mică, polițiștii au identificat un conducător auto în vârstă de 40 de ani, domiciliat în jud. Alba, aflat la volan cu o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 23,45, pe strada Nucului din mun. Mediaș a fost depistat un alt bărbat aflat la volan deși nu deține permis de conducere.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 22 de ani, domiciliat în jud. Alba, pe numele căruia polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis.

În data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 05,00, în municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 31 de ani a condus autoturismul pe Calea Turnișorului având o alcoolemie de 0,42 mg/l în aerul expirat.
Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Source

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu