Ora de Mediaș
Știri în direct

Avem alte patru cazuri de coronavirus confirmate la Mediaș

Roman 300

În municipiul Mediaș au fost confirmate alte patru cazuri de coronavirus. Marți, în cadrul unei conferințe de persă, primarul Gheorghe Roman a confirmat faptul că la Mediaș sunt confrimate șase cazuri de coronavirus.

Din informațiile primite, edilul șef a menționat faptul că două cazuri sunt mai speciale în opinia sa, datorită riscului de răspândire. Luni, au fost confirmate primele două cazuri de CoVid-19 din Mediaș. Un beneficiar de la Căminul pentru persoane vârstnice, respectiv un angajat al Eco-Sal Mediaș

Din informările oficiale pe care le-am primit la începutul acestei săptămâni, șase medieșeni au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus. Dintre cele șase cazuri, două ne îngrijorează în mod special datorită potențialului pe care îl au de răspândire a bolii. Un caz este înregistrat la Căminul pentru persoane vârstnice administrat de către Asociația «Sfântul Mihail Mărturisitorul», iar celălalt este înregistrat la unul dintre angajații societății Eco-Sal“, a declarat primarul Gheorghe Roman, astăzi, într-o declarație de presă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet