Ora de Mediaș
Știri în direct

Doi bărbați găsiți fără suflare în pădure la Boian

Marți dimineață, în pădurea din zona localității Boian au fost găsite două persoane decedate.

Conform IPJ Sibiu, marți, în jurul orei 07,45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș au fost sesizați despre faptul că, în apropierea unui canton din extravilanul localității Boian, se află trupul decedat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani.

În aceeași dimineață, în jurul orei 10,17, polițiștii au fost sesizați din nou despre faptul că, la o distanță de aproximativ 1 km față de cantonul în cauză, pe un drum forestier, se află cadavrul unui alt bărbat, în vârstă de 51 de ani.

Cei doi bărbați sunt din județul Botoșani și erau angajați ai firmei de exploatare a lemnului care acționa în zona cantonului din extravilanul localității Boian.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violență. Decedații au fost preluați de Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la deces. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” a declarat purtătorul  de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet