Iohannis: „România va ieși cu bine din criză. Restaurantele, deschise gradual”

Președintele Klaus Iohannis le transmite firmelor că România va ieși cu bine din criză. Acesta a menționat că hotelurile și restaurantele se vor redeschide gradual, fiind respectate măsurilor de protecție. 

După o întâlnire cu mediul de afaceri, Klaus Iohannis a spus că antreprenorii au probleme reale și nu pot fi lăsați singuri, scrie Mediafax.

Președintele a afirmat că în perioada următoare efoturile autorităților se vor concentra pe redeschiderea graduală a sectoarelor economice, după ce vor fi identificate măsurile necesare astfel încât reluarea activității să se facă în condiții de siguranță.

Redeschiderea activității în restaurante, hoteluri, turism se va realiza gradual, cu respectarea unor măsuri de protecție.

„Protejarea sănătății românilor rămâne obiectivul nostru principal”, a adăugat Iohannis.

Totodată, președintele a anunțat și un „proiect de reconstrucție a României”, în cadrul căruia produsele românești vor fi promovate mai bine.

„România va ieși cu bine din aceasta criză”, a transmis președintele.

Redăm declarația completă a președintelui Iohannis despre acest subiect:

„Am avut în această după-amiază o întâlnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri, întrucât preocuparea noastră, a tuturor, este repornirea economiei după această stare de urgență.

Am discutat despre eforturile companiilor din România de a se adapta situației de criză pe care o traversăm, dar și despre cum vede mediul de afaceri reluarea activităților și relansarea economiei noastre.

Antreprenorii au probleme reale…

Citește în stiri din România

Publică un comentariu

Comentariu