Ora de Mediaș
Știri în direct

Bărbat din Mureș, beat criță la volan – Prins la Mediaș

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02:00, un bărbat din județul Mureș a fost oprit de politiștii medieșeni pe strada Brateiului pentru un control.

Șoferul de 32 de ani, din județul Mureș a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma verificărilor șoferul era sub infleunța băuturilor alcoolice. Rezultatul fiind de 0,57 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

”La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 02,00, pe strada Brateiului din municipiul Mediaș, polițiștii au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Mureș, depistat la volan cu o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și pe numele acestui conducător auto s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 336 aliniatul 1 din Codul Penal.” a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet