Un bărbat din Valea Viilor s-a ales cu dosar penal în prima zi de primăvară după ce a fost implicat într-un accident rutier la Sibiu. Mai mult decât atât, șoferul se afla sub influența alcoolului și a fugit de la locul accidentului.

”La data de 1 martie a.c., în jurul orei 21:15, un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Valea Viilor, în timp ce conducea autoturismul pe bvd. Corneliu Coposu, la intersecția cu str. Berăriei, intersecție semaforizată, cu semafor electric aflat în funcțiune, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața sa, oprit la semafor pe banda I și a intrat în coliziune cu acesta. Din impact, mașina condusă de bărbat s-a răsunat pe o altă mașină, oprită la semafor pe banda II. 

Din fericire, impactul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă șoferul a părăsit imediat locul evenimentului rutier, revenind în jurul orei 22:15. 

În urma testării șoferilor cu aparatul etilotest, în cazul șoferului care a cauza accidentul, rezultatul testării a indicat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. ” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în continuare fiind deschis, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Publică un comentariu

Comentariu