Pompierii sibieni au intervenit de urgență în localitatea Hașag cu o autospecială de stingere, o autoscară, o autospecială de transport personal și victime multiple și un echipaj SMURD pentru a salva trei persoane care din primele informații ar fi căzute într-un bazin adânc de aproximativ 5 metri.

”Salvatorii au ajuns la fața locului. Este vorba despre un bazin de canalizare.  Trei persoane de sex masculin au fost extrase din bazin. Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost extras conștient, acesta a suferit un traumatism facial, a fost preluat de ambulanță SAJ și este transportat la UPU Sibiu.

Un bărbat în vârstă aproximativ 37 de ani a fost extras inconștient, în stop cardio-respirator. S-au aplicat de urgență manevre de resuscitare, acesta a răspuns manevrelor. A fost preluat de ambulanță SAJ L, este transportat la UPU Sibiu. Al treilea bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a fost extras însă din nefericire acesta nu a putut fi salvat, medicul prezent a declarat decesul acestuia” a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu