Sursă foto: Gheorghe Roman(Facebook)

Gheorghe Roman (PNL) a câștigat „la mustață” încă un mandat la Primăria Mediaș după o luptă strânsă cu contracandidatul Horațiu Potra (PP). 7.562 de cetățeni au votat cu Gheorghe Roman, iar 7.333 au votat cu Horațiu Potra.

”Dragi medieșeni, S-a încheiat o competiție electorală în care eu și echipa mea nu am făcut altceva decât să facem cunoscute proiectele care au ca scop modernizarea orașului nostru.

Consider că am avut o campanie electorală elegantă și decentă, așa cum am crezut că dumneavoastră, medieșenii, meritați. Am constatat că adversarii mei au folosit ca principale arme minciuna, dezinformarea, intimidarea, manipularea și nu în ultimul rând deformarea grosolană a adevărului.

Cunoscând faptul că adevărul este de partea noastră și fiind conștient că toate acțiunile lor ne-au adus mari prejudicii de imagine, suntem hotărâți să îi acționăm în instanță pe toți cei care au apelat la astfel de mijloace.

Închei prin a vă mulțumi tuturor celor care mi-ați dat votul mie și echipei mele pentru continuarea proiectelor mari ale orașului.Mulțumesc de asemena marii familii a PNL Mediaș pentru munca depusă și susținerea necondiționată acordată pe parcursul întregii campanii.” este mesajul postat pe Facebook de Gheorghe Roman, edilul șef al orașului.

CITEȘTE ȘI: Prima declarație a lui Horațiu Potra după ce a pierdut la mustață alegerile pentru primăria Mediaș

Join the Conversation

1 Comentariu

  1. Roman a avut o campanie normala din viziunea sa , oamenii săi au împărțit pulpe de pui,suc,ulei și bani la țigani sa îl voteze pe tătuțul sau

Publică un comentariu

Comentariu