Ora de Mediaș
Știri în direct

Bărbații găsiți morți într-o pădure din Boian s-au intoxicat cu spirt contrafăcut

Marți dimineață, în pădurea de lângă Boian au fost găsite două persoane fără suflare. Cadavrele au fost descoperite de o persoane care a alertat imediat poliția.

Conform surselor Ora de Media, oamenii erau din Botoșani, dar și-au găsit de muncă lângă Mediaș. Cei doi bărbați au murit după ce au consumat spirt. În jurul cadavrelor au fost găsite mai multe sticle goale.

Vă reamintim că la Iași, zece persoane au decedat după ce au băut spirt contrafăcut. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. La firma la care a fost produs spirtul s-au făcut percheziții. Anchetatorii spun că au date clare că acest producător, din județul Ilfov ar fi folosit, în loc de alcool etilic, alcool metilic, mult mai ieftin. Acesta ar fi fost folosit și într-o concentrație foarte mare.

Știrea inițială
Cadavrele celor doi bărbați, în vârstă de 45, respectiv 51 de ani, au fost găsite în pădure la Boian în dimineața zilei de marți. O persoană le-a descoperit și a alertat poliția.

CITEȘTE ȘI – Doi bărbați găsiți fără suflare în pădure la Boian

Bărbații erau angajați ai firmei de exploatare a lemnului care acționa în zona cantonului din extravilanul localității Boian. Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violență.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet