Un bărbat de 34 de ani din municipiul Mediaș a bătut cu bestialitate un bărbat de 50 de ani. Scandalul între cei doi bărbați a pornit de la un conflict mai vechi. Procurorii din Mediaș au decis ca agresorul să rămână după gratii în următoarele 30 de zile.

”La data de 22 iunie, medieșeanul de 34 de ani reținut pentru 24 de ore și cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, iar procurorul de caz a dispus față de acesta luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 30 de zile. ” a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cursul zilei de marți, 22 iunie 2022, politiștii medieșeni l-au arestat de fostul agent de pază, în vârstă de 34 de ani. În urma loviturilor grave în zona capului, victima are nevoie de cel puțin 20 de zile de spitalizare.

Bărbatul care a bătut cu bestialitate un medieșean în centrul orașului a fost reținut

Știrea inițială:

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Mediaș, a fost reținut ieri de către polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Medieșeanul este bănuit că la data de 12 iunie, în jurul orei 04:00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice dar şi a unor neînţelegeri, a agresat fizic un bărbat lovindu-l cu un corp dur în zona capului.

Scandal în fața unei săli de jocuri din Mediaș – Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă

În urma agresiunii, persoana vătămată, un medieșean în vârstă de 50 de ani, a suferit leziuni traumatice care necesită un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicaţii.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. 

Cercetările în acest dosar continuă. 

Publică un comentariu

Comentariu