Baschetbaliștii sibieni au plecat la Craiova acolo unde vor avea de disputat partida din cadrul etapei a XIX-a a Ligii Naționale de Baschet. Partida începe la ora 19:00 și va fi transmisă LIVE pe DIGI Sport4.

După succesul de pe teren propriu de la sfârșitul săptămânii trecute, galben-albaștrii vor încerca să își consolideze prima poziție în clasament. Partida se anunță a fi una extrem de disputată, mai ales că SCM U Craiova continuă să aibă șanse de calificare în prima grupă valorică. În tur, BC CSU Sibiu s-a impus, peteren propriu, scor 108-90.

”Craiova are încă șanse să ajungă în primele 6, cu condiția să câștige toate meciurile de acasă, iar asta ar implica să câștige și împotriva noastră. Noi încercăm să ne păstrăm locul în clasament și să facem un joc cât mai bun acolo. Sper că ne vom mobiliza încă de la începutul meciului, de data aceasta, pentru că cei de la Craiova, cu siguranță nu ne vor da șansa de a reveni pe final, așa cum am făcut în ultimul meci. Lotul este, în mare măsură, apt. Probleme mai sunt încă cu Cooper, iar Andrei Petică a suferit o operație la mână și va reveni peste 3 – 4 săptămâni. În rest, toată lumea e pregătită de meci și încercăm să facem un meci cât se poate de bun”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

După partida de la Craiova, BC CSU Sibiu va juca tot în deplasare, la Târgu Mureș, luni, 12 martie, de la ora 19:00.

Publică un comentariu

Comentariu