Familia galben-albastră are un nou partener. Pall-Ex România s-a alăturat grupului de sponsori care sprijină performanțele echipei fanion a Sibiului, BC CSU Sibiu.

În ziua în care BC CSU Sibiu a reușit victoria care i-a asigurat locul întâi în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, un nou partener s-a alăturat familiei de susținători ai echipei noastre de baschet.

“CSU Sibiu este un etalon în baschetul și sportul românesc, prin tradiție și prin apetitul pentru performanță. Suntem bucuroși să putem să sprijinim o echipă cu un management profesionist, care demonstrează că valorile după care se ghidează sunt unele sănătoase. Pall-Ex și CSU Sibiu au mai multe valori comune, lucru care ne-a determinat să intrăm într-un parteneriat care sperăm să aducă beneficii ambelor părți. Multe din atributele echipei le regăsim și în cadrul companiei noastre, cum ar fi entuziasmul, fair-play-ul și determinarea de a fi cei mai buni. Pall-Ex România crede în valoarea educativă a sportului și suntem onorați să devenim sponsori ai BC CSU Sibiu. Vă dorim mult succes, asigurandu-vă de susținerea și aprecierea noastră”, a declarat Claudiu Hila, General Manager Pall-Ex.

”Proiectul BC CSU Sibiu continuă să convingă mediul privat, atât prin performanțele sportive, cât și prin seriozitatea cu care derulează parteneriatele, că merită sprijinit în vederea îndeplinirii scopului și viziunii pe care le are. Ne dorim să oferim un climat cât mai propice pregătirii sportivilor Clubului nostru și orice parteneriat nou încheiat înseamnă un pas înainte pentru atingerea obiectivelor. Mulțumim Pall-Ex România, atât pentru sprijinul financiar pe care ni-l oferiți, cât și prin susținerea pe care angajații companiei o oferă echipei noastre, la meciurile de pe teren propriu”, a spus Horațiu Floca, președintele BC CSU Sibiu.

Pall-Ex este liderul pietei de transport si distributie expres de marfa paletizata, din Romania. Compania originara din UK esteprezenta si in alte tari din Europa: Italia, Franta, Spania siBulgaria.

Prin modelul sau inovativ, Pall-Ex lucreaza in cadrul unei Retele, impreuna cu transportatori și distribuitori locali, pentru a oferi servicii de livrare in 24-48 de ore a marfurilor paletizate, pe intreg teritoriul Romaniei. In acelasi timp, detine si cea mai intinsa retea de depozite a unei companii de logistica autohtone,avand 34 de locatii in tara.

De-a lungul celor sase ani de cand s-a lansat in Romania,compania a crescut, s-a dezvoltat, intrand repede in liga marilor jucatori din domeniul transporturilor. Si-a castigat un renume in acest domeniu, atat la nivelul tarii, cat si in afara granitelor sale datorita serviciilor de inalta calitate. A avut cresteri anuale ale volumelor cu 30-40%, inclusiv in 2017, an marcat de numeroase recorduri printre care cel mai important, depasirea pragului de 1 milion de paleti transportati in Retea.

Operațiunile Pall-Ex sunt coordonate de la Hub-ul central ce are sediul la Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu