Directorul sportiv al roş albaştrilor, Mihai Stoica a fost foarte insistent în privința mutări lui Darius Olaru la FCSB. Finanțatorul Gigi Becali a anunțat un nou transfer la FCSB.

Darius Olaru va ajunge la FCSB dacă antrenorul Nicolae Dică e de acord, iar Becali a anunțat și prețul pe care e dispus să-l achite în schimbul tânărului medieșean.

Gaz Metan Mediaș ar putea fi ajutată la ieșirea din insolvență. Alb-negrii mai au de plătit 350.000 de euro pentru a scăpa de insolvență, iar din câte se pare, cu planul actual de reorganizare, medieșenii vor fi la normal în 2-3 ani. Gigi Becali e dispus să plătească 350.000 de euro pentru a-l aduce pe Olaru la FCSB.

„Fortes nu ne interesează. Olaru este un jucător interesant. Ca să rezolv problema insolvenţei, e mai greu. Nu ştiu cât pot să le dau. 350.000? Mă consult cu Meme şi dacă zice da, îl iau. 350.000 şi dacă îl iau şi îi pierd… 500.000 a fost o discuţie între noi, am făcut un precontract că îl pot lua pe 450.000, dar după aceea am renunţat eu. 350.000 de euro e preţul corect. Meme îl vrea pe Olaru şi dacă Meme zice şi spune şi Dică, fac şi ca el.

Dacă îl iau pe Olaru şi îl pun să joace lângă Nedelcu, să văd dacă poate juca acolo, pe postul de mijlocaş central. Cred că poate juca acolo”, a spus Gigi Becali, la DigiSport.

În acest sezon, mijlocaşul Darius Olaru a jucat în 10 meciuri oficiale şi a marcat un gol pentru Gaz Metan Mediaş.

Publică un comentariu

Comentariu