Ora de Mediaș
Știri în direct

Borussia Dormund și Aston Vila îl urmăresc pe Darius Olaru

Borussia Dormund și Aston Vila sunt cu ochii pe meciurile micului mijlocaș de la Gaz Metan Mediaș, Darius Olaru.

Arcadie Zaporojanu, agentul lui Darius Olaru (20 de ani), mijlocaşul central care în vară apucase să semneze un precontract cu FCSB, anunţă că l-a propus pe medieşean în Anglia, la Aston Villa, dar şi că Borussia Dortmund s-a arătat interesată de serviciile sale.

Dacă nemţii sunt pe urmele sale de ceva timp, echipa din Anglia a aflat recent de Olaru şi a întreprins primele demersuri. Impresarul său a fost solicitat de Villa, iar ziele trecute s-a prezentat la sediul clubului pentru a oferi cât mai multe informaţii. Singura certitudine este că despărţirea de Mediaş nu se va produce până în vară.

”Am fost în Anglia. Le-am prezentat celor de la Aston Villa câteva referinţe despre el, cifre, şi tot ce au avut nevoie. Până acum nu au înaintat ofertă oficială celor de la Gaz Metan, vor să obţină cât mai multe informaţii, să vadă meciuri cu el şi să-şi facă o idee clară.

Villa nu este singurul club care-l vrea. Este urmărit şi de Borussia Dortmund. Acelaşi lucru îl fac şi ei, vor să vadă nivelul actual şi cât de mult poate creşte. Nemţii îl vor urmări la Campionatul European din vară. După accea putem vorbi de ceva concret, până atunci nu se pune problema transferului la cele două”, a declarat Arcadie Zaporojanu pentru ProSport.

În momentul de faţă, situaţia lui Olaru este una destul de complicată. În vară semnase un precontract cu FCSB, dar mutarea a căzut după ce vicecampioana şi Gaz Metan nu s-au înţeles asupra modalităţii de plată a sumei care se învârte în jurul a 500.000 de euro: „Este adevărat că am semnat un precontract cu Steaua, dar nu ştiu mai multe. Nu ştiu de ce nu s-a realizat transferul, nu ştiu când se va face sau dacă se va face. Eu îmi doresc să joc bine şi să plec la o echipă mai bună. Că o fi Steaua sau o echipă din străinătate, nu contează. Important este să îmi văd de fotbal şi să fiu serios”, spunea Olaru pentru Fanatik.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata