Ora de Mediaș
Știri în direct

Cadouri de Crăciun în valoare de 225.000 lei oferite de Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism, și Tineret Mediaș

Aleșii municipiului Mediaș,  vor discuta la ședința Consiliului Local, programată la sfarsitul acestei săptămâni, un proiect de horărâre privind acordarea de cadouri pentru aproximativ 4.000 de preșcolari și elevi din grădinițele și școlile primare din oraș și satul aparținător Ighișu Nou, cadouri care vor consta în dulciuri care vor fi distribuite de către Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret grădinițelor și școlilor primare.

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă vor fi acordate cadouri constând în pachete cu produse de igienă și alimente de bază și  pentru persoanele vârstnice, nevoiașe și persoanele vulnerabile aflate în evidențele Primăriei Mediaș. Aceste produse vor fi distribuite și cu sprijinul instituțiilor din domeniul asistenței sociale din oraș. Potrivit documentației care însoțește proiectul de hotărâre, achiziționarea produselor și cadourilor se va face în limita sumei de 225.000 de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet