OptyU a lansat în aceastî primăvară o campanie inedită. Cine nu mai are nevoie de ramele vechi ale ochelarilor de vedere le poate dona la OptyU. Ramele sunt recondiționate, iar apoi vor ajunge la vârstnicii internați în azilele de bătrâni. ”Am dorit ca prin această campanie să venim în ajutorul celor din azile care ajung mai greu la un control oftalmologic sau unii dintre ei nici nu ochelari de vedere. Cei care donează ramele vechi la noi primesc un voucher de 120 de lei pe care îl pot folosi la achiționarea din magazinul nostru a produselor de optică timp de trei luni”, spune Oana Tarcea, manager OptyU Sibiu.

Prin această campanie OptyU vine în întâmpinarea clienților oferindu-le voucherul de 120 de lei, dar și întâmpinarea vârstnicilor, destinatarii finali ai campaniei. ”Noi recondiționăm ramele apoi le oferim persoanelor din azile cu lentilele de care au nevoie. Asta am făcut la azilul de la Slimnic”, spune Oana Tarcea.

Azilul Slimnic- primul ”servit”
Prima acțiune a campaniei a avut loc la azilul de la Slimnic. Cei de la OptyU au venit aici cu aparatul pentru măsurarea dioptriilor. ”Am făcut un control tuturor celor de la azilul de la Slimnic. Și-au ales ramele, iar în câteva zile le vom duce ochelarii, pentru că va dura puțin până vom comanda și vom monta lentilele”, spune Oana Tarcea.
Cei peste 50 de vârstnici de la Slimnic au fost foarte încântați de campania celor de la Optyu. ”Au fost foarte fericiți și ne-au dat și nouă din bucuria lor. Ne-au mulțumit, pentru că unii dintre ei aveau ochelari vechi de zeci de ani cu care nu mai vedeau mai nimic. Ne bucurăm și noi să vedem că ideea noastră a prins și la sibieni care au venit în număr destul de mare și au donat ramele”, spune Oana Tarcea.

Campania OptyU nu se oprește însă. În continuare puteți dona la magazinul de pe galeriile Carrefour ramele ochelarilor de vedere pe care ni îi mai folosiți, iar în schimbul lor veți primi un voucher de 120 de lei. Cu el vă puteți apoi cumpăra o pereche de ochelari de vedere sau de soare, tot de la OptyU, pentru că aveți de unde alege. Noile colecții sunt în magazin și sunt sute de modele expuse.

Mai mult, reprezentanții OptyU doresc să extindă această campanie de donare la nivel național. ”Ne dorim ca această idee să fie extinsă la nivel național. Vom implementa un sistem prin care ramele să fie trimise către noi din toată țara. Astfel ne dorim să ajutăm cât mai multe persoane în vârstă să vadă cât mai bine. Li se luminează astfel viața”, spune Oana Tarcea.

Primește titlurile instant