Posted inADVERTORIAL

Un an memorabil pentru E.ON Dialog. Compania urează Sărbători Fericite comunității sibiene

A fost un an de bun augur pentru E.ON Dialog. Un an în care s-au scris povești memorabile, în care activitățile menite să aducă bucurie angajaților, și nu numai, s-au ținut lanț. Compania germană încheie 2023 cu multă recunoștință și pregătește cu entuziasm noi proiecte care să aducă comunitatea sibiană mai aproape și în 2024!

E.ON Dialog a scris o nouă filă din povestea companiei de succes. Anul 2023 a fost unul memorabil, plin de reușite și proiecte interesante, care nu doar că i-au unit mai mult pe cei 500 de angajați, ci au creat și legături strânse cu comunitatea locală. Anul 2024 se anunță a fi cel puțin la fel de bun!

E.ON Dialog a intrat în 2023 cu vise mari, pe care a reușit să le îndeplinească. Unul dintre cele mai importante a fost deschiderea unui nou sediu în municipiul Sebeș, județul Alba. Inaugurarea noii locații a reprezentat un pas important spre extinderea companiei, care a reușit să contribuie în ultimele luni la dezvoltarea economică și socială a orașului, creând astfel oportunități de angajare și oferind sprijin prin intermediul proiectelor de ordin social.

E.ON Dialog a marcat, totodată, cinci ani de la inaugurarea sediului din Sibiu! De cinci ani, povestea de succes a companiei germane este scrisă din inima României. Cu această ocazie, E.ON Dialog și-a arătat prețuirea față de angajații care, cu fiecare zi ce trece, își aduc aportul pentru a construi un viitor mai bun.

Bring your kid to work a fost una dintre activitățile menite să aducă bucurie  copiilor angajaților. Timp de două zile aceștia au avut parte de un tur special al birourilor noastre, unde au putut explora diferite departamente și să vadă exact ce fac părinții lor în timpul zilei de muncă. A fost un prilej perfect pentru ei de a vedea că munca și distracția pot merge mână în mână.

Proiectele sociale au continuat în Sibiu, oraș care, în primăvară, s-a pus în mișcare. La fel au făcut și angajații companiei, care au alergat zeci de kilometri pentru a susține cauzele Maratonului Internațional.

În toamna acestui an, E.ON Dialog a adus bucurie în viețile elevilor Școlii Gimnaziale Mihăileni, pe care a reușit să îi pregătească pentru noul an școlar. Micuților le-au fost dăruite ghiozdane pline cu rechizite, caiete, penare și dulciuri, toate achiziționate cu sprijinul angajaților. Fiecare instrument de scris și fiecare caiet dăruit au reușit să aducă un copil mai aproape de visurile lui.

Angajații E.ON Dialog au avut și ei parte de surprize. La începutul lunii octombrie, au sărbătorit Oktoberfest în stil românesc. Preț de două zile, au putut savura preparate delicioase, gătite pe loc într-un Food Truck amplasat în apropierea celor trei sedii. Angajații s-au deconectat de la cotidianul zilei și s-au simțit, pentru câteva zile, ca la un street food festival!

E.ON Dialog a organizat, anul acesta, inclusiv un curs de prim ajutor, pentru ca angajații să fie pregătiți în orice moment să facă față situațiilor neprevăzute. Aceștia au reușit să dobândească cunoștințe neprețuite, ce pot face diferența în situații de urgență. Este extrem de important ca noi toți să știm să oferim ajutorul atunci când cineva are mare nevoie de el!

Activitățile interactive, menite să aducă plus valoare în comunitatea locală, au continuat și în luna noiembrie, atunci când sibienii au putut lua parte la „Ziua Porților Deschise”. Cu acest prilej, au putut vedea sediul E.ON Dialog din Sibiu, au putut interacționa cu angajații și au aflat lucruri interesante despre companie. Mai mult, au avut oportunitatea să afle, în mod direct, beneficiile pe care le oferă E.ON Dialog.

Ultimul eveniment memorabil din acest an care a adus bucurie în vieților copiilor angajaților E.ON Dialog a fost sosirea lui Moș Crăciun! A fost o surpriză frumoasă atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Echipa E.ON Dialog urează „Sărbători fericite!” tuturor angajaților, familiilor acestora și comunității sibiene.

Noul an te găsește în echipa E.ON Dialog

E.ON Dialog a deschis primul sediul din afara Germaniei în anul 2018. Compania a ales să se dezvolte la Sibiu, iar expansiunea a continuat. În următorii ani, au fost inaugurate două noi sedii, la Mediaș și în Sebeș. O mână de oameni au reușit atunci să pună bazele a ceea ce urma să devină o poveste de succes, astfel că în prezent, în cele trei sedii din România, lucrează nu mai puțin de 500 de angajați.

Compania germană continuă dezvoltarea pe piața locală și în 2024 și face angajări. Dacă îți dorești să faci parte din echipa E.ON Dialog, unde ai șansa să te dezvolți pe plan profesional și personal, unde nevoile și doleanțele îți sunt ascultate, iar pachetul salarial este pe măsura așteptărilor, trimite CV-ul pe adresa de e-mail recrutare-dialog@eon.com.

E.ON Dialog asigură un mediu de lucru plăcut și oferă o mulțime de beneficii, printre care: bonusuri de performanță, prime de sărbători, asigurare medicală privată, abonament 7Card, tichete de masă și program de lucru hibrid. Dacă dorești să afli mai multe detalii, intră în dialog cu E.ON Dialog la numărul de telefon 0770 300 900. Noutățile se regăsesc și pe paginile de Facebook și Instagram.