Comitetul național pentru Situații de Urgență a actualizat vineri lista statelor și a zonelor cu risc epidemiologic ridicat în ceea ce privește infectarea cu noul Coronavirus. Astfel, persoanele care ajung în România din aceste zone vor fi nevoite să stea în carantină pentru o perioadă de 14 zile.
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de vineri, Hotărârea numărul 55, prin care a fost actualizată lista țărilor și zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.
Din lista țărilor sau zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr. 55 din 20.11.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență fac parte: Muntenegru, Polinezia Franceza, Andorra, Luxemburg, Austria, San Marino, Elveția, Georgia, Liechtenstein, Slovenia, Cehia, Polonia, Guam, Croația, Italia, Franța, Portugalia, Armenia, Lituania, Iordania, Macedonia de Nord, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Statele Unite ale Americii, Bosnia si Herzegovina, Danemarca.

Publică un comentariu

Comentariu