Casierița unui casiono din zona centrală a municipiului Mediaș a fost agresată de un bărbat. Agresorul este căutat de poliție.

„Duminică dimineața, în jurul orei 09,00, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată despre faptul că o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi agresat fizic casierița unei societăți cu punct de lucru în municipiul Mediaș. La fața locului s-au deplasat polițiști și jandarmi, iar din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în dimineața zilei de 8 mai a.c., în jurul orei 08,40, un bărbat ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din municipiul Mediaș, unde, folosindu-se de un cuțit, ar fi amenințat casierița cu moartea solicitând încasările societății. Femeia s-a opus și a fost agresată fizic de persoana necunoscută, care ar fi lovit-o în zona feței și i-ar fi provocat plăgi înțepate la nivelul mâinilor.” a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu pentru Ora de Mediaș.

Imediat după agresiune, bărbatul a părăsit locul faptei fără a sustrage bani sau bunuri.

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea tentativei la infracțiunea de tâlhărie calificată, în prezent fiind în derulare activități în vederea identificării presupusului agresor, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.

Publică un comentariu

Comentariu