Vește uriașă primită pentru Simona Walep. Jucătoare de tenis de câmp nu va mai fi amendată și va încasa și bonului de 1 milion de dolari.

După ce săptămâna trecută Halep a anunțat că nu va juca la Kremlin Cup, liderul WTA s-a retras și de la Turneul Campioanelor.

Jucătoare româncă, a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu două săptămâni, aceasta a mers la Moscova sperând că va putea evolua la Kremlin cup, dar s-a retras cu doar o zi înainte de începerea turneului.

Deși toată lumea se aștepta ca Halep să rateze astfel bonusul de 1 milion de dolari și să fie și amendată de WTA pentru că nu a bifat două turnee Premier în 2018, acest lucru nu s-a întâmplat. Simona Halep nu va fi amendată de forul mondial deoarece a prezentat o scutire medicală ce a certificat problemele la spate.

„Simona Halep nu va fi amendată deoarece a fost prezentă la turneu în momentul retragerii”, au declarat reprezentanţii WTA pentru Digi Sport. Aceeași sursă notează că Simona Halep va primi și bonusul de 1 milion de dolari.

Pentru încasarea bonusului cumulat de un milion de dolari, Smona Halep ar fi trebuit să participe la toate turneele Premier Mandatory (Indian-Wells, Miami, Madrid și Beijing), toate cele 5 competiții Premier 5 (Dubai, Roma, Montreal, Cincinnati și Wuhan, precum și la două de categorie Premier (Stuttgart și Moscova).

Publică un comentariu

Comentariu