După ce Suzuki România și-a extins în 2016 reţeaua de dealeri prin Autohaus Huber Deva, acum a venit și rândul sibienilor să poată testa și cumpăra noile modele Suzuki, chiar în Sibiu, de la dealerul autorizat Autohaus Huber SRL, din Sibiu, Calea Șurii Mari nr 20.

Noul Suzuki Vitară disponibil acum la test drive

Acum, noul Suzuki Vitară este în centrul atenției, acesta fiind deja disponibil pe stoc la Sibiu. Vitara, care a beneficiat de un facelift în luna septembrie 2018, începe de la un preț de 13.790 EUR, TVA inclus, echipat cu noul motor boosterjet de 1,0 L cu 112 CP.

O alegere între două motorizări disponibile pe noua Vitara si SX4 S-CROSS

Pasionatii de off-road pot alege intre cele 2 SUV-uri Suzuki: SX4 S-Cross si Vitara, ambele propulsate de motoarele turbo boosterjet de 1,0 L cu 112 CP si 1,4  cu 140 CP. Motoarele boosterjet, dezvoltate si produse de constructorul japonez de masini, utilizeaza energia in cel mai eficient mod datorita injectiei directe si asigura un nivel redus de emisii CO2 si un consum redus de combustibil. In plus, acestea beneficiaza de garantiede 3+7 ani /200.000 km.

 

Cele mai noi tehnologii. Siguranță maximă.

Pentru noul Suzuki Vitara este disponibil sistemul intelligent de tracțiune integrală ALLGRIP. Vine cu patru moduri presetate de funcționare, pentru a face față cu brio în orice condiții de aderență – Auto, Sport, Snow și Lock.

Siguranța activă și cea pasivă au fost tratate cu maximă seriozitate de către inginerii Suzuki. Cele mai noi tehnologii din domeniu au fost adoptate. Amintim de sisteme precum Dual sensor brake suport, sistem de monitorizare a unghiului mort, sistem de avertizare asupra părăsirii benzii de rulare, sistem de menținere automată a benzii de rulare, sau sistem cruise control adaptiv (ACC) cu funcție Stop & Go. Ultimul poate menține automat o distanță presetată față de automobilul din față, poate accelera și decelera automat, fiind capabil să oprească singur automobilul la nevoie. În plus, are sistem de recunoaștere a semnelor de circulație și sistem de asistare la manevrele cu spatele (pentru ieșirea din garaj sau din locurile cu vizibilitate foarte redusă).

Pentru fanii tehnologiilor de ultimă oră a fost instalat un sistem multimedia cu un ecran tactil de 7 inch, ce se poate lega la terminalele mobile inteligente. Smartphone-ul se poate conecta la display și poate utiliza funcțiile Apple CarPlay, Android Auto and MirrorLink, dar și alte aplicații utile, precum sistemele alternative de navigație.

La Sibiu se pot testa și consacratele tehnologii Suzuki, AllGrip și Hybrid.

Tehnologia AllGrip, “Performanța 4X4. Accesibilă oricui”,  disponibilă pe modelele Suzuki Ignis, Suzuki Swift, Suzuki Vitara, Suzuki SX4 S-Cross și Suzuki Jimny este practic accesibilă pentru cei care doar visau o mașină cu tracțiune integrală. Suzuki oferă în acest moment posibilitatea oricărui client de a-și alege versiunea ALLGRIP cea mai potrivită pentru stilul său de viață, dintre cele 3 categorii existente: Auto, disponibilă pe Swift și Ignis, Select, disponibilă pe SX4 SCROSS și Vitară, și Pro, disponibilă pe viitorul Jimny.Faptul că Suzuki se aliniează schimbărilor din industrie, o dovedește existența sistemului inteligent Hybrid (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) pe modelele Swift și Baleno disponibile în showroom-ul Autouhaus Huber. La fel ca în cazul tracțiunii integrale, Suzuki face accesibil hibridul pentru șoferii din România.

Autohaus Huber SRL din Sibiu este dealership 3S: Sales, Service,Spare&Parts

Toți posesorii de Suzuki pot apela la serviciile noului dealer autorizat Suzuki, acesta dispunând de atelier de mecanică/electrică, tinichigerie/vopsitorie, apărat de echilibrat roți, verificat și reglaj geometrie, linie ITP, încărcat instalație AC cu Freon sintetic Y1234 de ultima generație. Posesorii de autoturisme Suzuki pot apela la reprezentanță pentru verificarea existenței rechemărilor în service. Magazinul de piese auto oferă piese și accesorii originale Suzuki, inclusiv roți de iarnă. În cele două showroom-uri Autohaus Huber SRL, la Sibiu și la Deva, sunt expuse toate modelele comercializate de Suzuki în România: Vitară, SX4 S-Cross, Baleno, Swift şi Ignis, iar service-ul este dotat conform standardelor producătorului.

Servicii bune și rapide la Autohaus Huber

Sibienii s-au obișnuit deja că la venirea iernii pot apela la serviciile Autohaus Huber SRL pentru a-și verifica gratuit mașina, verificare urmată de recomandări de la specialiști pentru a intra în sezonul rece cu mașina pregătită (reglajul farurilor, funcționarea sistemului de iluminare; starea instalației de spălare faruri și geamuri; starea ștergătoarelor de parbriz; nivelul și concentrația lichidului de răcire;încărcarea acumulatorului; nivelul uleiului din motor; starea încuietorilor ușilor (greșarea lor); starea chederelor; nivelul lichidului de frână; starea, profilul și presiunea anvelopelor; verificarea vizuală sub mașină, verificarea vizuală a articulațiilor și a sistemului de rulare).