Ora de Mediaș
Știri în direct

Centura ocolitoare a Mediașului, scoasă la licitație

0

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii rutiere (CNAIR) organizează o licitaţie pentru alegerea constructorului Variantei de Ocolire a municipiului Mediaş.

Potrivit floteauto.ro, obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia şoselei de centură a municipiului Mediaş, valoarea totală estimată a investiţiei (fără TVA) fiind de 125,7 milioane de lei, din cae valoarea lucrărilor – 124,4 mil. lei, iar valoarea serviciilor de proiectare: 1,3 mil. lei.
Atribuirea contractului se va face în funcţie de o serie de criterii precum:

Experienţa deţinuta în poziţia de Inginer proiectant de poduri şi/sau Inginer proiectant structuri – 8 puncte
Experienţa deţinută în poziţia de Manager Proiect şi/sau Director Proiect şi/sau Coordonator Proiect şi/sau Adjunct Director Proiect şi/sau Adjunct Manager Proiect – 10 puncte
Autoritatea contractantă acordă punctaj pentru ofertele care prezintă o perioadă suplimentară de garanţie a lucrărilor (până la 84 luni) – 14 puncte
Experienţa deţinută în poziţia de Inginer proiectant de drumuri – 8 puncte
Preţul – 60 puncte
Durata contractului este de 30 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare care include proiectul pentru autorizaţia de construire şi 24 luni perioada de execuţie.
Perioada de garanţie este de minim 36 de luni.

Ofertantul trebuie să demonstreze că a dus la bun sfârşit în ultimii 5 ani, la nivelul a maxim 5 contracte de lucrări de construcţie nouă şi/sau modernizare şi/sau lărgire de autostrăzi şi/sau drumuri naţionale şi/sau drumuri expres, în valoare cumulată de cel puţin 62.200.000 lei (fără TVA). Prin lucrări duse la bun sfârşit se înţelege: – lucrări recepţionate, însoţite de proces verbal de recepţie întocmit în conformitate cu prevederile legale şi tehnice aplicabile; – lucrări recepţionate însoţite de proces verbal la terminarea lucrărilor; – lucrări recepţionate însoţite de proces verbal de recepţie finală.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este dată de 28 martie 2019.

Procedura de atribuire este iniţiată sub incidenţa unei clauze suspensive: „Procedura va fi anulată în cazul în care până la data semnării contractului nu vor fi asigurate creditele de angajament necesare prin actualizarea/revizuirea indicatorilor tehnico-economici aprobaţi prin HG nr. 1638/7.10.2004 şi înscrierea acestora în programul de investiţii anual, anexă la legea bugetului de stat”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata