Iese la iveală o înregistrare audio cu autorul principal al omorului din fața clubului medieșean Serabeva. Marius Rusu, tânărul recidivist care l-a ucis pe Marius Faghiura Andrei cu unsprezece lovituri de cuțit în noaptea de 12-13 ianuarie 2019, rămâne în continuare după gratii.

Potrivit surselor Ora de Mediaș, unul dintre prietenii lui Rusu a purtat o discuție  cu acesta chiar în noaptea crimei, la câteva ore după agresiunea din fața clubului Serabeva de la Mediaș. Criminalul spune  faptul că nu e speriat de moartea lui Marius Faghiura Andrei și că știa că urmează să fie arestat în scurt timp.

 VIDEO de la crima din Mediaș. Atenție imagini cu impact emoțional!

În unul dintre mesaje, Marius Rusu spune ”O vrut să mă omoare ei pe mine…” iar la finalul mesajelor,  râzând criminalul spune ”Unde să ieșim.. și pe mine mă caută garda”.

”Cred că o murit fraieru ăla , băgamia-aș p.. în morții lui… Era să mă omoare pe mine acolo, numa picioare, cu ranga cu scaunul mi-o dat. Am cazut jos și cât mi-o dat.. Nu am văzut cine i-o adus, numa i-am văzut acolo… O vrut să mă omoare ei pe mine.. Bagami-as p… în gura lor de zdrente…  mă caută garda” se aude pe înregistrare.

Marius Rusu l-a lovit pe Marius Faghiura cu 11 lovituri de cuțit, iar Paul Anghel și Ovidiu Otvas l-au lovit cu pumnii și picioarele pe tânărul de 25 de ani, care a murit la spital.

Publică un comentariu

Comentariu