ARHIVA: Demosntrație ISU la AUXILA

În cadrul Săptămânii Protecției Civile, municipiul Mediaș găzduiește miercuri, 28 februarie, o ceremonie militară impresionantă în Piața Corneliu Coposu, împreună cu o expoziție de tehnică militară, evenimente menite să sublinieze importanța pregătirii și a răspunsului eficient în situații de urgență. Tot miercuri vor suna si sirenele, marcând un exercitiu de alarmare publică sub numele de “Miercurea Sirenelor”.

Această inițiativă face parte dintr-o serie de activități organizate între 26 februarie și 4 martie, cu scopul de a aduce în atenția cetățenilor rolul crucial al Protecției Civile în România. Ceremonia de la Mediaș, programată pentru ora 12:00, promite să fie un punct de atracție major, oferind publicului șansa de a vedea de aproape echipamentele și tehnologiile folosite în gestionarea situațiilor de urgență.

Pe lângă ceremonia militară și expoziția de tehnică, Săptămâna Protecției Civile include și alte activități de conștientizare și pregătire, precum acțiuni de informare preventivă și exerciții de alarmare publică, toate având ca obiectiv principal educarea populației în vederea prevenirii și gestionării eficiente a posibilelor situații de criză.

Publică un comentariu

Comentariu