Ora de Mediaș
Știri în direct

CJ Sibiu așteaptă încă o săptămână depunerea ofertelor de modernizare a Urgenței Spitalului Județean

Până în 10 septembrie 2019 Consiliul Județean Sibiu primește oferte pentru achiziția serviciilor de proiectare, execuție lucrări și dotări la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgențe Sibiu. Valoarea estimate a contractului este de 6.352.276,22 lei.

Investiția se va realiza datorită eforturilor Consiliului Județean Sibiu de a găsi finanțare prin atragerea de fonduri europene în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Valoarea totală a proiectului „Modernizarea, extindere si dotare a Unități de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu”, este de 8.066.046,74 lei, din care: valoarea cheltuielilor eligibile – 6.836.861,59 lei, valoarea cheltuielilor neeligibile – 1.229.185,15 lei.

Prin acest proiect va fi realizată o extindere, alipită clădirii UPU, precum și realizarea unui acoperiș de tip terasă și etaj tehnic. Spațiul interior va fi dotat și echipat, iar în imediata apropiere a accesului principal va fi construit un spațiu de tip garaj pentru ambulanțe. Registratura va fi și ea reabilitată, la fel și grupurile sanitare, sala de așteptare și va fi realizat un grup sanitar pentru persoanele cu dizabilități.

În cadrul proiectului se vor achiziţiona echipamente privind instalaţiile de ventilaţie și un Computer Tomograf. 7

Urmare a implementării proiectului va crește nivelul calității actului medical și va scădea
timpul necesar pentru diagnosticare și tratament.

 

loading...

Cpmentariile sunt închise

Nu mai esti conectat la internet