Ora de Mediaș
Știri în direct

Liceul Axente, cel mai bun procent de promovabilitate din Mediaș la Bacalaureat 2019

Unitatea noastră de invățământ și-a consolidat de câțiva ani poziția de cel mai bun liceu din zona de nord a județului, argumentul cel mai solid fiind acela al promovabilității la examenul național de Bacalaureat.

In sesiunea iunie-iulie, Liceul Axente a avut cel mai mare număr de elevi, 136, care au susținut examenul maturității. Dintre aceștia, 121 au promovat examenul de Bacalaureat, ceea ce a dus la un procent de promovabilitate de 88,97%. Liceul nostru a fost cu puțin depășit de Școala Națională de Gaz, care a avut in vară 92,68% promovabilitate.

In sesiunea de toamnă a Bacalaureatului lucrurile au revenit la normal, Liceul Teoretic Axente Sever fiind din nou cel mai bun liceu din zona de nord a județului. Din cei 19 absolvenți care au participat la a doua sesiune, 11 au reușit să promoveze examenul maturității, dublu față de celelalte licee din municipiul nostru. Astfel, inaintea contestațiilor, liceul nostru are un procentaj de promovabilitate de 57,89%.

In total, Liceul Teoretic Axente Sever a avut in anul 2019 un număr de 142 de elevi care au susținut examenul de Bacalaureat, 132 dintre aceștia reușind să-l promoveze. Promovabilitatea liceului nostru este de 92,95% inaintea contestațiilor.

”Acestea sunt auspiciile sub care unitatea noastră de invățământ incepe noul an școlar 2019 – 2020. Deschiderea noului an școlar va avea loc luni 9 septembrie de la ora 10.” spun reprezentanții liceului medieșean.

Comentariu

1 Comentariu
  1. Loading...
  2. Mircea spune

    Păcat ca profesorii (de la profilele reale) nu își fac treaba în acest liceu, recunosc ca profile precum Filol, Sociale au avut probabilitate maxima din cauza profesorilor care și au văzut de treaba. Se lauda toată lumea aici „ce buni am fost noi s.a.m.d când în fapt majoritatea au luat meditații cu greu de la fosti profesori SNG precum Miulescu, Valea etc… Dacă tot va laudati atâta aduceți un profesor calumea de matematica și nu mai lăsați totul în mana unora care au terminat liceul agricol și sunt mari profesori de matematica.

Nu mai esti conectat la internet

%d blogeri au apreciat: